Jak se z Brna stal labyrint, úniková hra a město kde nic nejede

Město je rozkopaný furt, tak si zvyknete, ale když ho rozkopají ještě víc a vznikne objízdná trasa objízdné trasy tak ste někde.

Naše čtvrť je třeba rozkopaná už dva roky a když je hotová tak ten samý úsek rozkopají znova. Asi aby se něřeklo. Vedlejší čtvrť si přidala jednu zastávku navíc. Jenomže na sporné místo s naší čtvrtí což na facebooku vyvolalo reakce od protestů po vyhlášení války.

Dvě parkovací místa co zmizí, děti na sídlišti pro rodiny co štěbetají u busu, to jsou prostě silný argumenty. Jo a taky jak tam  bude jezdit bus v zimě, protože come on jih, Brno tady je zima jako v Otrůně za zdí žejo.

Zbytek města zase zrušil tři nebo čtyři šaliny a místo nich je jen jedna náhradní doprava. Jo a taky se zavřel husovický tunel a všechno bude jezdit přes třídu Kapitána Píky, kde už teď jsou hodinová zpozdění, kterým těch padesát tisíc řidičů rozhodně přidá. Busy a trolejáky co teď mají hodinové zpozdění tam nevím jak pojedou. Jinak tohle mapuje super letáček ve kterém se bezva dá vyznat.  Jo a někam už se nedostanete vůbec, protže zastávka zrušena.

 Upřímně meanwhile in hell
 

6 komentářů:

  1. Určitě je strašně spokojenej ... a aspoň se nenudíte. :D
    Ani nevíš, jak jsem šťastná, že poprvé po letech nemáme před domem přes léto staveniště ... ale zbytek města je taky docela zoufalej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D si to užíváme. Tak jsem ráda že aspoň někde je klid.

      Vymazat
  2. Haha a nepíšeš náhodou o Ostravě? :D Tady je to stejné, rok jsem jezdila denně pozdě do práce, protože - cesty rozkopané, zavřené a jediné průjezdné totálně ucpané! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ono je to všude stejný. Jsou prostě prázdniny, to je snad normálně povel ke kopání. Všude najednou nejlépe.

    OdpovědětVymazat
  4. Jmenuji se Fajar. Bydlím v Bedono v centrální Javě, byl jsem ve velmi chronickém finančním problému a situaci terminálu před několika týdny. Po všem, co jsem hledal pomoc od přátel a sousedů, se ukázalo jako potratu, mám pocit, že nikdo, kdo by se opravdu staral. Byl jsem tak vyčerpaný kvůli nedostatku finančních prostředků na rozšíření mého podnikání a moje 2 děti ve věku 5 a 8 let také nevypadaly kvůli nedostatku řádné péče v důsledku financování. Jednoho věrného rána jsem viděl starého přítele mého zesnulého manžela a řekl jsem mu vše, co jsem procházel, a on řekl, že jediný způsob, jak by mohl pomoci, je nasměrovat mě k dobrému úvěrovému důstojníkovi v USA, který mu také pomohl, vysvětlil Pro mě o tom, jak byl finančně dolený a jak ho tento úvěrový důstojník posílil (pan Pedro, který mu poskytl půjčku 7 000 000,00 USD za dostupnou sazbu 2%. Dále mě ujistil, že jsou jedinou legitimní úvěrovou firmou, kterou našel online „Dal mi jejich e -mail a tak jsem se přihlásil a byl mi také udělen půjčku a můj život se změnil pro dobro. Kontaktujte jediného opravdového věřitele pana Pedro e -mailem / pedroloanss@gmail.com, abyste vyřešili svůj finanční nepořádek.

    OdpovědětVymazat