The Boys

Amazon letos fakt jede bomby.

Seriál nám ukazuje jaký by to bylo kdyby byli superhrdinové mezi námi, ale nebyly zas až tak super a prostě
meli jen supr public image. Takový to Watchmenský kdo hlídá ty co nás hlídaj. Tenhle seriál je  trochu směs Watchmenů a DC supehrdinů. Protože psychotický superman a parta divno týpků si o tonhle příměr prostě říkaj.
Hlavní hrdina byl normální jenomže mu jeden supehrdina A-train proběhl skrz jeho přítelkyni. Jo prostě skrz ni přímo na ulici, no ještě to svedli na že neměla stát ve vozovce. No a on jak už to tak bývá chce hlavní hrdina Hughi pomstu, spravedlnost, něco se v něm pohne. Ikdyž se mu sice omluví a dostane kompenzaci tak to vyznívá jak plivnutí.  Když ho kontaktuje  Billy Butchere a jeho skupina a zjišťuje jací vlastně hrdinové jsou. To samé zjišťuje i nová superhrdinka Star Light, ta zjišťuje že dostat se mezi elitu není ani tak o zachraňování světa ale o nošení trapného sexy kostýmu.
Herecky kraluje Karel Urban ten je prostě boží a za ním Antony Starr jako Homelander. Seriál je podle komixové předlohy za kterou stojí třeba Garth Ennis jako scénarista, která má na svědomí  komixového Preacher nebo Battlefield.


Žádné komentáře:

Okomentovat