Hemlock Grove

Někdy když nemáte co sledovat tak vám zlotřilí bohové internetu podhodí něco na co by ste se normálně
nepodívali, ale pak vás to děsně chytne. Nalijme si čistého vína pro upíry vlkodlaky mám prostě slabost. Navíc když vám seriál slibuje spoustu sexu, krve, nechutností tak čekáte druhou True Blood no tak to se asi úplně nekonalo.

Hemlock Grove je malé město, kde se dějí divné věci. Sem se přestěhuje mladík Peter Rumancek, který žije s matkou v lese. No a jdou o něm řeči že je prý vlkodlak. Jednoho dne najdou brutálně zavražděnou rostleskávačku a poté i další dávku. Podezření ihned oadá právě na Petera. Ty také mohl zavraždit arogantní místní floutek Roman Godfrey, který žije se svoji krásnou manipulativní matkou a znetvořenou sestrou. On totiž také skrývá tajemství o tom co je. Ronan s Peterem se postupně spřátelí. A řeší spolu kdo tedy stojí za všemi těmi mordy. Seriál má tři serie.


Plusy
 - Bill Skarsgår, tomu toho floutkovskýho playboje prostě věříte, taky tu má jeho postava asi tak desetkrát víc sexu než v celých padesáti odstínech šedi, jo a taky se furt vyslíká hlavně když drhne zápletka.
- Landon Liboiron byl taky skvělou volbou do gypsy( jak tam začli o tomhle tak jsem neustále obracela oči v sloup) kluka a hezký tělo jeho postava se tam už myslím v druhém nebo třetím díle před hlavním hrdinou vyslíkne (jako úplně) a to spolu za tři serie nic nemají fakt divný
- popravdě tohle by bez nadpřiroze klidně fungovala jako padesát odstínů šedi natota internet mi dokonce dává za PRAVDU
-jak otěhotně s andělem
- nějaký ten incest

Mínusy
- nic z toho mi net sliboval jako nechutárny tam nebyly
- všechny kliše sem
- divně inovativní proměna ve vlkodlaka
-když hlavní hrdina použije svoji super schopnost tak mu teče z nosu krev už na to netflix asi trénoval
-šíleně levně vypadají seriál, jako na to že je to z dílny netflixu tak od kamery po lokace dost podprůměr
-hrozně zlo temný openning
- předvídatelní děj, jako jasne že půjdu sama bůhví kam do lesa
- totálně debilní konec

Žádné komentáře:

Okomentovat