The Haunting of Hill House

Na tuhle mini seriii jsem byla hodně zvědává, protože ten hype co šel netem byl vážně obří. Pak jsem viděla že  je z něj nadšená i Saku, tak jsem si řekla že každý Halloween potřebuje něco epicky děsivýho. Navíc se seriál zakládá na knize Dům na kopci od Shirley Jacksonové, což je takový pra předek klasických starši domových hororů.


Tady sledujeme příběh rodiny Craineových, sedm členů žilo v děsivém domě zvaném Hill house, který ja klasickým starý plným temnoty a děsu plný dům. Rodiče ho opravují a pět dětí ho má jako hřiště. Jenomže  dům a jeho obyvatelé si žijí svý životem a  dávají to rodině občas dost najevo.
Když umře jejich matka a po dvacetišesti letech spáchá sebevraždu jejich sestra musí rodina zase čelit svým démonům a hlavně domu, který je tak nějak nikdy neopustil.

- spíš smutné a rodinné než děsivé, jako práce s kamerou a scénou parádní, ale prostě občas hrozně klišé a nijak strašidelné, lekačky dobrý, ale celkový nepříjemný pocit žádný

2 komentáře:

  1. S tím, že se z toho nakonec vyklube spíš něco smutného, za mnou chodí všichni, ale já se z toho po těch dvou dílech, kdy jsem si pak v noci fakt málem stříkla, fakt nedokážu vzpamatovat a přimět se pokračovat. :'D
    Ale zkus se mrknout na Chilling Adventures of Sabrina, to by se ti mohlo líbit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. První dva díly mi právě přišly jako hrozná nuda :D, ale třeba můj kamaráda je to samý co ty . Nad něma uvažuju, ale mě je představitelka Sabriny strašně nesympatická tak nevim.

    OdpovědětVymazat