První týden

Tak přesně před týdnem, jsem zase zasedla do lavice a připarvila se na skupinové projekty, zkoušky a hlavně psaní magisterské práce. No a jaký byl ten první týden?


Za prvé asi nebyl tak hrozný jako jsem čekala. Tím že si neustále dělám seznamy a plánuju všechno co dělám, tak jsem vlastně v pohodě naskočila. Taky se vyplatilo moje až zapálené dělání plávače studia, takže vlastně pořád pokračuju v učivu dál, takže žádní ekonomičtí strašáci na mě nevyskakují, ano zdravím derivace.
Co se mého mimo školního života týče. Vlastně nemůžu stěžovat. 

Už jsem byla u holiče stahuju černou barvu z vlasů což bude delší proces než se zdá. Druhá věc co mě potěšila byla návštěva divadla. Vypití až moc velkého množství burčáku. Ale kolik je moc?
No a nejlepší věc na závěr koupila jsem si na půl roku kurz baletu, každé úterý teď dvě hodiny baletím. Jestli vás zajímá v čem, tak vás asi zklamu mám legíny a triko s misfits. Tutu sukýnku nemám, ale už dělám některé figury bez držení a příští týden začnem na hudbu.


2 komentáře:

  1. Hodně štestí , at to jde co nejlépe :-) Mě to možná bude čekat až příští rok , pokud to opět neodložím a pujdu dále studovat ....ale dálkově při mé práci ....
    Tutu sukýnka nebude ? chi chi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc. Těch mám několik takže bacha na mě :D

      Vymazat