Ta chvíle kdy je váš život mezi Stranger things a Mr. Robotem

Tak další týden za mnou. No a jaký byl?


 Mrazivý, vtipný a zajímavý.Je blbý že je suchá zima ani se cestou do školy nemůžu hrát na Revenant. Teď jsem spíš Kapitán zmrzlík.
 Ač jsem říkala že si myslím že budu po druhým týdnu otrávená tak se tak nestalo. Ono je težký být znuděná když v pondělí máte najednou v přednášce odskok k vizuální kultůře osumdesátých let, takže party hardr se Spielbergem. No a v časopise o filmu pak na vás kouká článek o stranger things - cinepur.cz/article.php?article=3840 . Ta obří díra na silnice je stále a stále je tam i ten nástroj, kterým se spouštíte dolů. Jestli z ní chce vylézt demergog tak mu nebráním.

Já miluju mít předmět o tom co baví mě. Na rovinu já nikdy nechápala proč lidi tak odsuzují že dělám něco co mě baví. Jako problém?

No a druhá polovina už je vážná to čtu anglickou knížku o vedení, motivování lidí ve velkých korporátech. Takže jdu šéfit evilcorp nebo tak někomu. Jo a taky mám bambilion předmětů o právu, takže si přidám jak Matt Murdock.

Jo a příští týden je týden výtvarné kultury tak doufám že mi vyjde počasí. No a mám narozky jupíjej.

Edit: u nás je nasněženo. A mám proseco.

2 komentáře:

  1. Máš to dnes pěkně napsaný. Náhodou, podle mě je fajn, že děláš co tě baví. Ze mě zas je kapitán Tlustík, mám na sobě tolik vrstev, že by mě mohli kutálet ...

    OdpovědětVymazat