Time for heroes

Uhuhu, to byl zas víkend ve chvíly kdy sklidíte za neděli třicet kilo jablek, máte posilovnu zadarmo. Vtipná chvíle nastala když nás náš soused došel pžádat o dvě jablka pro jeho pubertální výrostky páč se mě báli oslovit, chudáci kluci protože sem se pak nepřestala smát. Jiný soused šel asi desetkrát okolo. Tak nevím jeslti dumal kolik za kilo.
Jinak škola je skvělá, prostě mi fakt už chyběla a tak kámošky žejo. Na vysoké jsem až podivně společenský tvor. Taky mě teď hrozně baví moje jakože novinařina.
Taky už se hrozně těším na Halloween, musím zajít do svého nejoblíbenějšího zahradnictví. Taková obří oáza klidu ve městě. Navíc mají vždycky epický dekorace a pochvály mi vždycky to jak vypadám.
Jo a včera když sem byla v kině na přednášce, tak už tam měli mega obří poster na Hamleta s Benem. Sakra hrozně mu to tam slušelo, ten chci domů.

A jak se vede vám čtenáři moji?

2 komentáře:

  1. Taky máme jablek požehnaně, to bude štrůdlu a šťávy, om nom nom.
    Mě už teď škola úspěšně zabíjí prakticky jakoukoliv šanci o nějaké sociální vyžití, už mám tolik čtení, seminárek a referátů, že nevím kam dřív skočit. D:
    Ale na Halloween se těším nehorázně, i když přímo na něj budu na AkiConu, mám ho tak nějak celý říjen, dýně už je přichystaná na balkoně, světýlka a svícny už hoří a svítí. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My zatím skladujem, ale šrůdlík už sem měla.
      tak já mám ve školy takovu party hard nepřetržitě.
      Tak to je taky fajn.

      Vymazat